Baile · Teatro · Música - Tel. 931 757 219 (Mataró)

Formación y Espectáculos

Escuela de Artes Escénicas.

Normativa de l'escola

Ball, Teatre, Música - Mataró

1. INSTAL·LACIONS. Els alumnes hauran de mantenir ordre i netedat, així com procurar no maltractar cap de les pertinences de l’Escola ni les instal·lacions.

 

2. MATERIAL SALES. No està permès menjar dins les aules, només una ampolla d’aigua o beguda isotònica. Tampoc està permès els xiclets!. Només els professors podran fer servir els equips de música i les càmeres per gravar. No podran entrar a les classes amics ni familiars que no estiguin matriculats al curs, amb l’excepció que ho demani el professor o la Directora del Centre amb antelació.

 

3. RESPECTE. Tots els nostres professors són professionals amb àmplia experiència en l’ensenyança de la dansa. Per això, demanem que tots els alumnes siguin respectuosos durant les classes, atents a les explicacions i correccions.

 

4. VOCABULARI. El vocabulari utilitzat de totes ha de ser respectuós i ben parlat, no es permetrà l’ús de paraules mal sonants ni paraulotes.

 

5. SABER ESTAR. Serà primordial la concentració durant els entrenaments per aconseguir els objectius marcats al grup. No està permès cridar a l’aula.

 

6. PUNTUALITAT. Tots els alumnes han d’arribar 5 o 10 minuts abans d’iniciar la classe per poder canviar-se i entrar amb puntualitat.

 

7. ASSISTÈNCIA. S’han de justificar les faltes d’assistència avisant a secretaria. La falta d'absència injustificada a classe i de reiterats retards a classe, suposarà l'expulsió de l'alumne.

 

8. IMATGE/VESTUARI. La imatge que mostrin les alumnes ha de ser neta i polida, si algú assisteix a les classes bruta o mal vestida no podrà realitzar la sessió del dia corresponent.

 

9. PENTINAT. Abans de cada sessió cada alumna haurà de pentinar-se correctament fent-se una cua o algun recollit, sense cap cabell a la cara (a excepció que ho demani la professora).

 

 

10.  UNIFORME. Les alumnes han d’assistir correctament vestides amb l’uniforme de l’escola. Les joies, rellotges i arracades grans no es podran portar durant les sessions per evitar possibles mals. El calçat ha de ser només per la disciplina realitzada, no el del carrer.

 

- Hip Hop: samarreta Gi urban + dessuadora negra, pantalons xandall o malles. (Es permet l’ús de complements com gorres, mocadors...)

- Cheerleaders: Samarreta Gi cheers + dessuadora fucsia, malles negres. 

- Teatre Musical: samarreta vermella Gi Musical + dessuadora vermella amb  malles negres o xandall.

 

11. HÀBITS PERSONALS. Cada alumne haurà d’anar al lavabo abans de cada classe. En el cas d’alguna emergència, s’haurà de demanar permís al professor.

 

12. ARTÍCULOS PERSONALES. S’ha d’evitar portar joguines o objectes personals de valor, ja que l’Escola no es fa responsable d’aquests si es perden o es trenquen.

 

13. DINS L’AULA. No podran entrar a les classes amics ni familiars que no estiguin matriculats al curs, amb l’excepció que ho demani el professor o la Directora del Centre amb antelació.

 

14. VESTUARI. A partir dels 4 – 5 anys, hauran d’entrar els alumnes sols a canviar-se dins del vestuari. A més a més, hauran de deixar totes les seves pertinences ben guardades dins la bossa i les sabates al terra ben col·locades. En el cas dels més petits, podran entrar amb un adult que l’ajudarà el mínim possible per poder anar agafant més autonomia a poc a poc.

 

15. MATERIAL DE LES SALES. Només els professors podran fer servir els equips de música i les càmeres per gravar.

 

16. MENJAR. No està permès menjar dins les aules, només una ampolla d’aigua o beguda isotònica. Tampoc està permès els xiclets!.